-- annonse --
Trenerutdanning
VEILEDERE: Ingvild Stensland (fra venstre), Melissa Wiik og Trine Rønning var sammen med Mona Mossing veiledere på UEFA B-lisens kurset for kvinner i fjor. Foto: NFF
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Kurset starter med den første av tre samlinger i Oslo i august, og allerede tirsdag 2. mars klokken 20.00-21.00 inviterer NFF Oslo alle kvinner med fullført grasrottrenerutdanning til informasjonsmøte i Teams om UEFA B-lisens.
  Søknadsfrist for UEFA B-lisens utdanningen er 15. mars.

Unikt nettverk og kompetansepåfyll 

– Har du fullført Grasrottrenerkurset og er engasjert som trener – kan det være på tide med litt kompetansepåfyll? Kanskje ønsker du også å dykke inn i «bobla» og få et unikt fotballnettverk og venner for livet? I 2021 arrangerer NFF Oslo både et ordinært UEFA B-lisens og et eget UEFA B-lisens kurs for kvinner, forteller ansvarlig for UEFA B-kurset i Oslo, Irene Størseth Lunde til fotball.no.
  – For mange er sistnevnte en løsning som gir en enda tryggere arena, og muligheten til å i større grad delta i diskusjoner og dele fra egen hverdag. Uansett hva du velger – håper vi du velger UEFA B-lisens i år. Kompetanse er gull!

Fornøyde deltakere

24 kvinnelige trenere fra åtte ulike fotballkretser deltok på fjorårets egne UEFA B-lisens kurs for kvinner, og de anbefaler det absolutt til andre.
  – Jeg kom på UEFA B-lisens og tenkte egentlig at jeg ikke hadde noe der å gjøre. Jeg er bare 19 år, og det er klart at mange av de andre deltagerne hadde mye mer erfaring enn meg. Så deltar man i diskusjoner og ser at man har mye å gi på feltet også, og er veldig glad for at man turte, forteller Pernille Myhr Skar (19) til fotball.no.

Anitra Lid, rekruttrener i Arna-Bjørnar, deltok også, og sa dette til fotball.no under kurset i fjor:
  – Jeg omgås mange med veldig høy faglig kompetanse i klubben og her på kurset har jeg fått kjenne på at jeg kan mye selv. Her har jeg fått brukt det jeg kan, kjent på mestring, men også fått bidratt til at andre utvikler seg. Det har vært veldig positivt for min del.

-- annonse --