-- annonse --
Trenerutdanning
VELLYKKET: Tidligere vellykket ETU UEFA B-lisens i Trondheim 2016. Foto TOBIAS BJØRNEBYE

For å opprettholde lisensen skal alle ha gjennomført 20 timer kvalifisert etterutdanning (ETU) godkjent av NFF i løpet av treårsperioden lisensen varer. Ingen vil miste lisensen sin, men den opphører til man har gjennomført 20 timer ETU, og man trenger ikke å ta kurset på nytt.

Kursinformasjon

Norsk Fotballtrenerforening, i samarbeid med Norges Fotballforbund, vil gjennomføre et etterutdanningskurs i Trondheim 3.-4. desember knyttet opp mot NFF sin landsdelssamling i samme tidsrom. Dette er en samling for jenter/gutter 14-15 år som har målsetting om å kvalifisere seg inn på respektive landslag.
  Derfor er dette en flott arena for etterutdanningskurs, hvor man får en god referanse på hvordan «landlagsskolen» jobber med sin spillerutvikling for denne aldersgruppen. Her får vi observere treninger og kamper, samt kjennskap til innhold og gjennomføring av landslagsskolen. Landslagstrenerne vil også være til stede for å observere kandidater og de vil også komme innom etterutdanningskurset om det skulle passe.

Programmet

Programmet baseres på tidligere program for disse samlingene. Programmet vil bli sendt deltakere før fremmøte.
  Fremmøte Abrahallen innen klokka 10.00 på lørdag 3. desember og kurset avsluttes senest innen klokka 15.00 søndag 4. desember.
  Her henger vi oss på utvalgte treninger og kamper iht tidsplan.
   Innledningsvis vil vi få en grundig innføring i landslagsskolen av NFF, samt kjennskap i hva de legger vekt på i treningene. Ut fra videoanalyse fra fredagens kamper og treninger på lørdag vil dette være grunnlaget for kampplaner på søndag. Vi får innblikk i denne prosessen og kan gjøre våre egne refleksjoner til i arbeidet med spillerutvikling i egen klubb. Spillerutviklingsansvarlig NFF Håkon Grøttland, samt regiontrenere/landslagstrenere, vil kunne komme innom kurset vårt når det passer.
   Tentativt program for NFF landsdelsamlingen nederst på siden.

Administrativt

Kurset vil foregå i Abrahallen ca. 20 km nord for Trondheim langs E6. Det er lurt å ha godt med klær da temperaturen i hallen ikke er særlig høy.
   Deltakere på ETU som har behov for overnatting må selv organisere dette. Det samme gjelder transport til og fra.
   Det vil kun bli kun bli servert en enkel lunsj (baguett m/drikke) og kaffe underveis begge kursdager. Utover dette må deltakere sørge for egen «sikringskost ved behov! Det er åpen kiosk under arrangementet, det er også en kafeteria i kjøpesenter like ved.
   Deltakeravgift: Kr 1 250,- pr. deltaker.
   Deltakeravgiften skal dekke leie av undervisningslokaler, uv-materiell, lunsj/drikke, kursadministrasjon, eksterne bidragsytere osv. 

Norsk Fotballtrenerforening Firmaavtale Thon Hotell Trondheim

Firmakode: TH22074286

Påmelding; https://fotball.formstack.com/forms/etu_uefa_b_lisens_2016

Innrapportering:

NFF har bestemt at den enkelte trener har ansvaret for innrapportering når 20 timer med godkjente tiltak er gjennomført. Alle må sende ved diplom/bekreftelse/kvittering på at tiltaket er gjennomført til sin fotballkrets innen gjeldende tidsfrister.
  For de med «gammelt kurs» er det innen 31. desember 2 2016, for de med UEFA B-lisens etter 2011 skal det sendes innen det året lisensen utgår. Spørsmål utover dette rettes til Utdanningsavdelingen i NFF ved Dag Riisnæs.

Kursansvarlig: Reidar Schjei, Norsk Fotballtrenerforening
mail:
mob: 93257318

Tentativt program for NFF landsdelsamlingen: (her kan det bli justeringer)
• Lørdag
1000 – 1200: Videoanalyse
1400 – 1800: Trening
          1400: J14
          1530: J15
          1700: G14
          1830: G15

• Søndag
0900 – 1330: Internkamper (2 x 30 min)
          0900: J14
          1010: J15
          1120: G14
          1230: G15

 

  

 

-- annonse --