-- annonse --
Trenerutdanning
LEGGER TIL RETTE: NFF legger til rette for å utdanne enda flere grasrotrrenere. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Kampanjene innebærer flere og bedre kurs i grasrottreneren over hele landet utover høsten.
  Fra i år gis NFF kvalitetsklubber, kvalitetsklubber i prosess, TelenorXtra-klubber og klubber fra divisjonsforeningen muligheten til å holde NFF Grasrottrenerkurs i sin egen klubb.
  – Dette er en enestående mulighet til å holde kurs på «hjemmebane». Dette vil åpenbart gi muligheten til å få flere trenere med kompetanse. Det er vårt håp at klubbene er med på dette, om man ønsker trygghet, utfordringer, mestring som gir trivsel og utvikling, sier fagansvarlig for trener- og aktivitetsutvikling i NFF, Øyvind Larsen til fotball.no.

– Klubben skal legge til rette for fotballutdanning. På landsbasis har vi i dag en dekningsgrad på over 50 prosent med utdannende trenere som i barnefotballen. Sammenlignet med mange andre land i Europa er dette langt over snittet, men vi skal ikke være fornøyd med dette. Alle skal på sine årstrinn møte trenere med utdanning. og klubben er nøkkelen her. Kompetanse er en nøkkel til kvalitet på feltet og herunder utdanning. Målet må være at alle spillere møter trening og kamp med trenere med kompetanse, sier Larsen videre.

-- annonse --