-- annonse --
Trenerutdanning
NYTT KURS: NFF lyser ut nytt kurs for keepertrenere. Foto: Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

I følge fotball.no vil kurset etter all sannsynlighet bli godkjent som UEFA keepertrener B-lisenskurs, et nytt kurs UEFA har utviklet, men som må godkjennes formelt av UEFA. Det forventes at dette skjer i løpet av februar. Kursets tittel vil avgjøres etter dette.
  Kurset som avholdes vil antakelig være et pilotkurs for UEFA, og vil erstatte det nasjonale NFF keepertrener A-lisens kurset.
  Kurset er beregnet på keepertrenere i både bredde - og toppfotballen. Kurset er plassert på tredje og nest høyeste nivå i NFFs stige for keepertrenerutdanning.
  Kurset går over en periode på seks måneder og starter med en dagssamling i Oslo i juni. Deretter skal deltakerne jobbe i egen klubb med tildelte oppgaver fram mot en seksdagerssamling i Drammen i månedsskiftet august/september. Denne samlingen består av praksis og treningsledelse, samt forelesninger og fagdiskusjoner ut fra sentrale og aktuelle temaer og problemstillinger. Samlingen vil ha fokus på den individuelle og relasjonelle dimensjonen av ferdighetsbegrepet. Ellers vil de andre ferdighetsdimensjonene (den strukturelle og spill- og kampdimensjonen) stå sentralt, samtidig som fokuset rettes mot de ulike støttefunksjonene.

  Søknadsfristen er 20. mars.

-- annonse --

Cron Job Starts